Dansk webshop!

30 dages tilfredshedsgaranti!

Kontakt os!

Varen er tilføjet

Få 20% rabat!arrow_drop_up

Test af rygstøtte - Virker de?

  • person Mikkel Olesen
  • calendar_today
  • comment 0 kommentarer
Test af rygstøtte - Virker de?

En demonstration af hvordan en rygstøtte kan hjælpe dig med en bedre kropsholdning på 14 dage.

Når du læser denne artikel, er der en god chance for, at dine skuldre er lidt foroverbøjede, at din lænd er rundet, og at dine kernemuskler er alt andet end engagerede.

Hvis det lyder bekendt, skal du ikke være bekymret. Du er ikke alene.

Selv om du sikkert ved, at det er sådan, din kropsholdning skal være, når du sidder oprejst eller står med skuldrene trukket tilbage og core-musklerne engageret, reagerer vores krop nogle gange ikke altid på det, som vores hjerne fortæller os, at vi skal gøre.

Den gode nyhed? Du kan træne dig selv til at indtage den rette kropsholdning ved at tilføje styrkende øvelser til din rutine.

Du kan også give dig selv et stikord i løbet af dagen med holdningskorrektører. Disse enheder kan minde dig om, hvordan du placerer din krop.

Disse holdningskorrektører, også kaldt rygstøtter, skulle angiveligt hjælpe med:

  • En optimal kropsholdning
  • Afhjælpe smerter i ryggen og lænden
  • Træne dig til at få en bedre kropsholdning
  • Reducere trykket på musklerne
  • Bidrage til bedre blodcirkulation
  • Og meget mere...

Det er garanteret ikke første gang du har hørt om en rygstøtte. Disse rygstøtter ses i dag i reklamer på sociale medier og i fjernsynet. Mange firmaer kæmper om at vinde din tillid i din søgen på en dag uden rygsmerter. Derfor vil vi fortælle dig om rygstøtter lever op til kravene, eller de bare er varm luft!

Vores test af rygstøtte - virker det?

Vores svar: Ja! På bare 2 uger vil du både kunne mærke og se forskel på din ryg. Din holdning vil blive markant bedre. Med bare 10 minutters brug om dagen vil du kunne mærke forskel. Du vil hurtigt mærke et boost i selvtillid og motivation.Nu hvor vi ved at de virker, så bliver spørgsmålet; Hvor skal du erhverve dig en rygstøtte fra? Hvis du gerne vil have en rygstøtte der kan bruges mere end 2 gange, så vil vi anbefale at købe det ved en danske webshop. Du kan altid få fat på billige rygstøtter fra Asien, dog anbefaler vi det ikke. Dee er ofte ubehagelige, og har meget lav levetid. Rygstøtterne fra Danmark er lidt dyrere, men de er prisen værd. Derfor er vores dom: Køb fra en Dansk webshop hvis du ikke vil blive skuffet. 

Vi vil gerne anbefale vores egen unisex rygstøtte. Nemlig upcare.dk's unisex rygstøtte - du kender den måske fra reklamer på internettet. Vores unisex rygstøtte er lavet med baggrund på klinisk research og dokumentation. Du vil modtage din rygstøtte indenfor 2-3 dage - herefter vil du have en rygstøtte med perfekt pasform og premium kvalitet. Hvis du ikke er tilfreds, er der 100% tilfredshedsgaranti, samt 30 dages returret.

Første gang du ligger øjnene på en rygstøtte ligner det måske ikke andet end en smart T-shirt. Men hvis du tager den på før du sætter dig ved computeren, kan du tydeligt mærke, at din ryg indstiller sig i en optimal oprejst position. Din ryg bliver "tvunget" i en rank holdning, og din skulder vil ikke falde sammen. 

Unisex rygstøtte

Køb din rygstøtte hos en dansk webshop

Vores varmeste anbefaling til dig, der sidder med overvejelse omkring anskaffelse af en rygstøtte, er at købe varen i Danmark. Du skal ikke lade dig friste af reklamer med utrolige billige rygstøtter - de sendes enten fra Asien eller USA. Kvaliteten er tarvelig, og du skal betale moms og told. Størrelserne er ofte også helt skæve, og vil nok nærmere passe til børn. 

Se vores udvalg af kvalitets rygstøtter og lændebælter til finurlige priser

Derfor vil vi anbefale, at skal du ud og investere i en rygstøtte, så kan det bedst betale sig at handle inde for kongerigets grænser - så ender du ikke med nogle billige kopier som kan gøre din situation værre. 

Hvor skal du købe din rygstøtte?

Der er selvfølgelig et hav af danske hjemmesider der sælger rygstøtter og andet holdningskorrigerende tøj. Men vores anbefaling er uden tvivl upcare.dk. Vores rygstøtters kvalitet er noget vi kan stå inde for. Vi har din ryg - med de højeste standarder. 

Derudover vil du modtage din pakke inden 2-3 dage efter bestillingen er lagt. Vores kvalitet er ikke i samme liga, som de rygstøtter fra du kan få fra Asiatiske webbutikker. Formuleret på en anden måde, så leverer vi et produkt i Premium kvalitet, som rent faktisk vil hjælpe dig af med dine problemer.

Skal det være en rygstøtte?

Vi har også et udvalg af andet holdningskorrigerende tøj, såsom vores udvidede  Premium rygstøtte og vores lændebælte. Derudover har vi også rygstøtter og massagepistoler, som garanteret vil hjælpe dig aflaste dine problemer.

Derudover har vi også gode anmeldelser på trustpilot.

Bør du træne din ryg?

 Svar; Ja - men det er ikke nødvendigt. Vores anbefaling er, at du både bruger en rygstøtte og træner din ryg. Det vil gøre dine muskler trænet, og på længere sigt vil sikre dig en optimal kropsholdning, samtidigt med at din rygstøtte minder dig om, hvordan kropsholdning bør være. "Men hvordan træner jeg min ryg?"  tænker du nok. I stedet for at komme med en trættelig guide til hvordan du laver disse øvelser, så vil vi vise dig en Youtube video, som vi stærkt kan anbefale.

 

Som du kan se i den ovenstående video, så er der mange måder, at gøre din kropsholdning bedre på. Men at fikse ens kropsholdning, er ikke noget der sker natten over. Det kan være en lang og hård kamp, for at få en sund positur. Derfor vil vi anbefale en unisex rygstøtte, som garanteret vil give dig en gavnlig effekt.