Skip til indhold

Følg os!

Gratis fragt over 500kr. | 2-4 dages levering

100% tilfredsheds garanti | Gratis ombytning

Bestil inden 17:00 og få afsendt samme dag

Kom i kontakt med os

OM OS

Vores vision

På global plan, så er rygsmerter den største årsag til livsstilssygdomme og funktionsnedsættelse. Rygsmerter bidrager til en lavere livskvalitet samt en lavere forventet levealder. Eksperter har estimeret at op mod 80% af verdens befolkningen vil opleve rygsmerter i deres liv. Dette tal forventes at stige i de kommende år.

Årsagen til den folkesygdom er blandt andet, at flere og flere har jobs hvor man sidder ned over længere perioder. Ofte sidder de forkert, og får ikke nok støtte. Resultatet af dette er rygsmerter og nakkespændinger. Ryggen består af 26 knogler, og er kompliceret sammensat af led, muskler og ledbånd. Der kan derfor nemt opstå skader, ved en uheldig bevægelse. 

Vi vil gøre en forskel

Vores mål er at hjælpe danskere af med rygsmerter, for at opnå et bedre og smertefrit liv. Vi vil gå i kamp mod rygsmerter, da vi har set hvor stor en byrde det er at leve med. Vi har set og oplevet hvor frustrerende det er at lave med kroniske ryg lidelser. Vi vil gå ind i kampen med et udvalg af produkter, som har beviste effekter mod ryg- og lændesmerter. 

Vores produkter
Vores produkter har mange egenskaber og effekter, som kan hjælpe dig i din hverdag. Det gode ved vores produkter, er at de er lavet med hjælp fra eksperter og forbrugere. Derfor kan vi levere den bedste kvalitet inden for personlig pleje og træning.

Alle vores produkter er CE-certificeret, RoHS-certificeret og FDA-godkendt. Det betyder at alle vores produkter er lavet efter en høj standard, både i materialer og ydeevne. Vi samarbejder kun med leverandører der lever op til vores krav, i form af bæredygtig produktion, ordentlige arbejdsforhold og høj kvalitet.

Vi tror på at passe på jorden. Derfor har vi valgt at alt vores indpakningsemballage skal være så bæredygtigt som muligt. Vores papkasser er lavet ud af genanvendeligt pap, og vores forsendelsesposer er lavet af minumum 70% genbrugsplast. 

Sikker levering og hurtig fragt

Vi leverer alle vores ordre i forsikret og klimavenlig indpakning, med 2-4 dages levering!

Tilfredsheds garanti

Høj kvalitet stræber vi for. Så hvis du ikke er 100% tilfreds med dit køb, så refundere vi gerne med et smil.

Kundeservice 24/7

Vi går utroligt meget op i god kunderservice, og vi bestræber os altid på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer.