Dansk webshop!

Din ordre afsendes inden for 24 timer!

Kontakt os!

Varen er tilføjet

Få 20% rabat!arrow_drop_up

Klinisk dokumentation af upcare's produkter

  • person Mikkel Olesen
  • calendar_today
  • comment 0 kommentarer
Dokter der står med krydsede hænder. Baseret på research og dokumentation

Vores produkter er lavet med hensigt på research, dokumentation og undersøgelser. Vi tror de verificerede resultater som vores produkter giver. Disse resultater kommer i form af at lindre smerter og styre kropsholdning. Vi investerer i produkter som er med til at stoppe smerten hos vores kunder, da dette er med til at give et sundere og gladere liv. Vi mener at alle vores produkter vil have en positiv udvikling på dit velvær. Tag et dyk i de forskninger, som er baseret på produkter som vores:

Premium Massagepistol

US National Institute of Health lavede en undersøgelse på virkningen af massage terapi, med hensigt på at forhindre DOMS (Delayed onset muscle soreness). Disse DOMS er forsinket muskelømhed, som først kommer 8-10 timer efter træning. Denne ømhed kan vare fra 24-48 timer. Undersøgelsen blev lavet på en ikke-atletisk 45 årig kvinde. Massagen blev udført af et produkt, som deler egenskaber med vores Premium Massage Pistol. Der blev rapporteret at muskelømheden var væsentligt mindre efter brug af massage terapi:

'To Compare the Effect of Vibration Therapy and Massage in Prevention of Delayed Onset Muscle Soreness (DOMS)'

Unisex rygstøtte og Premium rygstøtte

Journal of Athletic Training lavede en undersøgelse på virkningen af rygstøtter, med hensigt på at mindske og fjerne dårlig kropsholdning. Resultaterne af undersøgelsen viste at en rygstøtte kan producere gavnlige ændringer i muskel aktivitet samt en sund kropsholdning:

 

Int J. Coop undersøgte effekten af at have en dynamisk tekstil rygstøtte over korte perioder. For at undersøge dette brugte de 96 computer-brugere, som havde smerter der var relateret til ryggen. Efter blot 4 ugers dagligt brug, var der en klar forbedring i energi nivauer, produktivitet samt mindre træthed. Udover dette havde deltagerne opnået markant bedre skulder- og nakkepositur. 

'The influence of a dynamic elastic garment on musculoskeletal and respiratory wellness in computer users'

Akupressur måtte

En række forskere fra Chair of Complementary and Intergrative Medicine undersøgte virkningerne af nålestimuleringspuder. De undersøgte om terapien ændrede smerter i patienter med kroniske nakke- og rygsmerter. Efter dagligt brug i 2 uger, havde patienterne formindsket smerter:

'The Benefit of a Mechanical Needle Stimulation Pad in Patients with Chronic Neck and Lower Back Pain: Two Randomized Controlled Pilot Studies'

Premium rygstrækker

Den hollandske fysioterapeut M. van Straten har undersøgt effekterne af en rygstrækker på patienter med alvorlig rygsmerter. Undersøgelsen involverede 12 patienter som døjede med kroniske alvorlige rygsmerter. Undersøgelsens resultater viste at 11 ud af 12 patienter oplevede drastisk forbedring. Desuden oplevede 3 af patienterne en ændring som gjorde deres ryg total smertefri. 

'Chronically severe back complaints research'

Den hollandske fysioterapeut P. Verweij undersøgte effekterne af en rygstrækker. Formålet ved denne undersøgelse var ikke kun dokumentere lindringen smerter, men også om forbedring af bevægelse i ryggen. De 28 patienter brugte regulært rygstrækkeren over en 4 ugers periode. Efter de 4 uger oplevede ~90% af deltagerne forbedring af rygsmerter og ~80% oplevede bedre funktionalitet i ryggen.

'Chronic moderate back complaints research'

 Lændebælte

Det internationale institut for muskel- og skeletbesvær, BMC, lavede en undersøgelse på effekten af et lændebælte. Forsøget blev lavet på ti kvinder og ti mænd i aldrende mellem 18 og 65 år. Formålet ved forsøget var at undersøge effekten af et lændebæltet, og om det har nogen reel virkning. Undersøgelsen viste, at lændebælte kan være en fordel for patienter med lændesygdomme og lændesmerter. Desuden beskyttede lændebæltet mod fremtidige smerter. 

'The effect of different lumbar designs on the lumbopelvic rhythm in healthy subjects' 

 Skulderstøtte

En undersøgelse lavet af NLM, National Library of Medicine, havde formålet om at finde effekten af en skulderstøtte. Undersøgelse blev lavet på tolv mænde og tolv kvinder, som alle havde enten skuldersmerter eller skulderhindringssydrom. Forskerne undersøgte den omgående effekten af en skulderstøtte ved hjælp af diverse motoriske tests og analyser. Resultatet af forsøget var, at alle patienter havde markant bedre skuldervinkel og Range of Motion. Patienter oplevede også mindre smerter og reduceret belastning af skulder.

'The immediate effects of a shoulder brace on muscle activity and scapular kinematics' 

Cupping Massager

En undersøgelse lavet med formål på at undersøge effekterne af cupping på smerter. I denne undersøgelse var det effekten af smart cupping mod nakke smerter. Undersøgelsen viste, at cupping lavede en markant reduktion af nakkesmerter samt en forbedring af livskvalitet. Patienterne oplevede også en positiv ændring af funktion.

'Is cupping therapy effective in patients with neck pain? A systematic review and meta-analysis'