Dansk webshop!

30 dages tilfredshedsgaranti!

Kontakt os!

Varen er tilføjet

Få 20% rabat!arrow_drop_up

Hvad er Shiatsu massageterapi?

  • person Mikkel Olesen
  • calendar_today
  • comment 0 kommentarer
En god shiatsu massage kan hjælpe mod stress

Shiatsu er en type massageterapi som primært er udviklet i Japan. Navnet Shiatsu kommer fra det japanske udtryk: "Finger tryk". Det involverer massage på spefikke punkter på kroppen. Massagen bevæger sig rytmisk fra punkt til punkt. 

Hvordan virker Shiatsu?

Ligesom i akupunkter, så lægger shiatsu-udøvere og shiatsu-udstyr pres på punkter på kroppen. Disse punkter menes at være forbundet igennem stier som kaldes "Meridianer". Ved at stimulere disse punkter, så opnår terapeuter at fremme blodcirkulation, reducere stress samt lindre angst og spændinger.

Hvordan føles Shiatsu?

Når man udøver shiatsu, så putter terapeuter eller shiatsu-udstyr tryk i en kontinuerlig sekvens. Efter en shiatsu massage så kan trykpunkterne føles møre. Dette burde ikke gøre ondt, men folk hentyder til denne mørhed som "god smerte". 

Hvordan hjælper Shiatsu?

Shiatsu hjælper med at forbedre dit generelle helbred. Shiatsu massageterapi resulterer ofte i øget bevægelse og forbedret koordinering. Ved hjælp af et arsenal af massage tekniker formår shiatsu massageterapi at genoprette muskelstruktur og knoglerstyrke. 

Fem fordele for dit helbred ved shiatsu massageterapi

 1. Forbedre dit helbred

Du kan behandle symptomerne for angst, gigt, rygsmerter, hovedpine og meget andet. Dit fysiske og psykiske helbred gavner også af shiatsu massage. Det kan hjælpe mod stivhed, ømhed, spændinger, forstoppelse, blodcirkulation, nervebaner og meget mere.

2. Stresshæmmer

Ved brug af ugentligte eller daglige massagesessioner kan du fjerne spændinger i kroppen. Specielt nakkespændinger spiller en stor rolle, da stress ofte "ophober" sig i nakkespændinger og nakkesmerter. Derfor kan en kort daglig massagesession give dig et energi boost og gøre det humør bedre.

3. Balance

Kort sagt, så vil du føle dig meget mere afslappet, når dine energiniveauer er i skak. Ikke for meget og ikke for lidt. Men lige præcis i midten, hvor man oplever maks afslapning. Der opstår ubalancer i hverdagen, og det er en naturlig del af livet. Men det betyder ikke at du har brug for at leve med nerverne på tøjet. 

4. Menstruation og graviditet

Shiatsu massageterapi kan også hjælpe folk som oplever vanskeligheder og ubehag under graviditet. Det kan også hjælper hvis man venter fødsel og oplever vanskeligheder og/eller smerter under fødsel. Shiatsu massageterapi bruges også til at lindre symptomer såsom ondt i maven, rygsmerter og endda hævelser. 

5. Bedre hud

Shiatsu stimulerer blodcirkulation til overfladen af huden. Dette påvirker kirtlerne som udskiller de naturlige olier i huden. Dermed øger denne massageteknik din huds glathed og resiliens. Desuden så forhindrer det også rynker. 

Konklusion

Shiatsu massage kan være sundt for dig, og kan aktivt hjælpe med at aflaste den daglige stress. Der er flere fordele end beskrevet, som inkluderer lindring af angst, søvnløshed, depression og meget andet! For mere vigtig information, så tag et kig på vores opslag: "7 fordele ved en massagepistol" og "Kan massage og migræne kombineres?".