Dansk webshop!

30 dages tilfredshedsgaranti!

Kontakt os!

Varen er tilføjet

Få 20% rabat!arrow_drop_up

Hvorfor have en god kropsholdning?

  • person Mikkel Olesen
  • calendar_today
  • comment 0 kommentarer
Hvorfor have en god kropsholdning?

De fleste af os ved, at det er vigtigt at have en god kropsholdning, uanset om vi sidder, står eller bevæger os. Men hvorfor? Der er selvfølgelig mange grunde til, at man bør gå op i sin kropsholdning. Vi har derfor valgt at fremhæve de 6 vigtigste psykiske og fysiske fordele ved en sund kropsholdning. 

Fordele ved at have en god kropsholdning
Kilder: Bedre humør & mere selvsikkerhed

 Hvordan forbedrer jeg min kropsholdning?

Du har sikkert prøvet det før. Du yder din bedste indsats for at holde ryggen rank og lige, men 5 minutter senere sidder du tilbage i den samme dårlige postion. Det er normalt. Vores krop kan nemlig godt lide det, den er vant til - også selvom det ikke er usundt. Derfor gælder det om at fjerne den dårlige vane og få kroppen lært at slappe af i en optimal position. Det kan gøres mange måder. Men de nemmeste er: Brug af holdningskorrigerende produkter og fysisk aktivitet.

Motion og stykeøvelser

Når det kommer til en god kropsholdning, så er trætte og svage muskler den store fjende. De får overkroppen til at falde sammen. Det kræver derfor både udholdenhed og styrke for at opnå en god kropsholdning. Derfor er det meget naturligt at styrketræne og dyrke andre former for motion, for at forbedre kropsholdningen. Træning styrker musklerne gradvist, og på længere sigt vil du få det nemmere ved at holde en optimal kropsholdning. Musklerne bliver ikke udmattet så hurtigt når de er trænet. Du vil også have en fordel ved at kombinere styrketræning med afspændingsøvelser. Du vil løsne musklerne op, samtidigt med at du styrker muskulaturen. Det forbedrer din kropsbevidsthed samt holdning.

Holdningskorrigerende tøj

Det kan være besværligt at huske på den gode kropsholdning i hverdagen. Holdningskorrigerende tøj kan derfor være et supplement til en aktiv livsstil. Holdningskorrigerende tøj anbefales til at fremme en optimal kropsholdning, som kroppen vil vænne sig til over tid. Vores populære Unisex Rygstøtte er designet med hensigt på at forbedre kropsholdning. Baseret på klinisk dokumentation, og består af materialer, som vil spejle muskulaturens sammentrækkende og eftergivende egenskaber. Disse egenskaber fremmer god kropsholdning, uden at gå på kompromis med bevægelsesfrihed og komfort. Unisex Rygstøtten er perfekt til både arbejde og fritid - aktiv eller stillesiddende. Unisex Rygstøtten vil give dig et optimalt udgangspunkt til at forbedre kropsholdningen. 

Andre holdningskorrigerende produkter

Udover Unisex Rygstøtten forhandler vi også en række af andre holdsningskorrigerende produkter. Det er alt fra rygstrækkere, skulderstøtter, Premium rygstøtter og lændebælter. Disse produkter yder forskellig støtte til kroppen, og taler til forskellige behov. Alle produkterne har dog en ting til fælles: De fremmer en sund kropsholdning. Ligesom Unisex Rygstøtten er disse produkter velegnet til en aktiv livsstil. Mange af produkterne kan du bruge ved et skrivebord eller under madlavning, hvor dine bevægelser er begrænset. Se vores udvalg og find produktet til dit behov.

Se udvalg