Dansk webshop!

Din ordre afsendes inden for 24 timer!

Kontakt os!

Varen er tilføjet

Få 20% rabat!arrow_drop_up

Den bedste massagepistol for dine muskler i 2021

  • person Mikkel Olesen
  • calendar_today
  • comment 0 kommentarer
Danmarks bedste massagepistol

Massagepistoler, også kaldt massageguns, er med tiden blevet populær i fitness verdenen. Men de har vist sig at være meget mere end en trend; deres egenskaber gavner kroppen på manger måder - det er blevet bevist. De findes normalt blandt fitness pros, atleter og kendte, og en hel del andre mennesker der aktivt forsøget på at forbedre deres helbred og fitness-niveau.

Udover at forbedre musklerner, har flere undersøgelser også vist, at massage terapi kan hjælpe med at lindre smerter og angst, samt sygdomme som depression og fibromyalgi. En forskningsartikel fra Hindawi viser effektiviteten af vibrationsmassage mod fibromyalgi, hvor en massagepistol er praktisk.

Hvorfor har du brug for en massagepistol?

Der er flere grunde til at alle burde eje en massagepistol, og ikke kun fitness pros, atleter og kendte. Nogle af de grundene er bl.a:

1. Forbedring af din træningspræstation

Det primære marked for massagepistoler var fitnessentusiaster og atleter, hvilket betyder at det fungerer effektivt på at forbedre deres ydeevne. De vil trodsalt altid være i topform, og opnå den bedste form for restitution. Du kan bruge en massagepistol før træning, til at varme dine muskler op og øge din range-of-motion, samt fremskynde muskelgendannelse efter træning. Massagepistoler bruges ofte af fitnesstrænere og terapeuter til deres klienter.

2. Hjælper med at lindre smerter

Massagepistoler fungerer som den traditionelle massage for at lindre smerter i musklerne, uanset om det er i det overfladiske eller dybe væv. Massagepistoler hjælper med at fjerne esktracellulære væsker væk fra muskelvævet. Heriblandt lymfevæske. Dette hjælper med at reducere betændelse og smerte. Massagepistolen er blevet et populært værktøj til restittution gennem årene, for at lindre smerter, som følge af intens træning. 

De fleste mennesker bruger lange timer på at sidde bag deres skriveborde, med en dårlig kropsholdning. Dette kan resultere i smerter i nakke, skuldre og oftest lænden. En massagepistol kan være en hurtig og nem måde på at lindre smerterne, og reducerer risikoen for fremtidig ømhed. 

En undersøgelse i Journal of Clinical & Diagnostic Research viser effektiviteten af massageterapi og traditionel massage til at reducere forsinket muskelømhed (DOMS). Det gør massagepistol ved at sende direkte slag terapi gennem musklerne. En massagepistol kan også hjælpe mod stive muskler, arvæv og adhæsioner. 

3. Opnå bedre søvn

En massagepistol, som traditionel massage, kan hjælpe dig med at slappe af efter en lang dag. Det skyldes, at massagen hjælper med at frigive endorfiner, såsom dopamin, som også er kendt som det gode humør-hormon, der hjælper med at forbedre dit humør. Det nedregulerer også nervesystemet for at reducere stresshormonerne og hjælpe dig med at slappe endnu bedre af.

Ifølge en undersøgelse fra 2014 er der stor sandsynlighed for, at brystkræftpatienter sover bedre efter massageterapi. Da massage også hjælper med at lindre smerter, angst og depression, er der større sandsynlighed for, at du sover mere naturligt.

4.  Det er praktisk

I stedet for at gå til massageterapi eller besøge spaen regelmæssigt for at lindre din ømhed, kan du i stedet købe en massagepistol, som tjener et lignende formål. Massagepistolen er rettet mod alle de dele af din krop, og med alt det rigtige tilbehør,  kan du også ramme de områder, der er svære at nå. Hvis du ejer en massagepistol, vil du spare dig for stress ved at forlade din "comfort zone" hele tiden, og hvis du beregner omkostningerne, vil du i det lange løb finde ud af, at det er billigere at have din egen massagepistol

Features af vores massagepistol

Der findes mange forskellige massagepistoler, både store som små. Vores massagepistol kommer i en praktisk og portabel størrelse. De vigtigste features ved vores massagepistol, er bl.a: 

1. Portabilitet

Vores massagepistol kommer med en lækker hard-case taske, hvor alle massagehoveder og oplader passer i. Vores massagepistol er designet til at være transportabel og praktisk. Massagepistol vejer kun 800 gram, og hele tasken vejer alt i alt 1 kilo. Praktisk til enhver tid og lejlighed. 

2. Lydløs

Hvis du leder efter en støjsvag massagepistol, så er vores Premium Massagepistol perfekt. Med en støjsvag 24w motor, kan du bruge massagepistolen uden at skabe en irritende symfoni. 

3. Lang batteri tid

Vores Premium Massagepistol har en batteritid på 4+ timer. Dette kombineret med en let vægt, gør at du kan få en lang tilfredsstillende massage, uden bekymring for batteriet. 

4. Justerbare hastigheder

Du kan justere massagepistolens hastighed efter din preference. Massagepistolen har 30 hastigheder, og kan genere 1600-3200 slag i minuttet. Hvis du er til mild benmassage eller intens skuldermassage, så er det masser af muligheder.

5. Massagehoveder

Vores massagepistol kommer med 6 forskellige massagehoveder, der passer til forskellige muskelgrupper og sikrer, at du får optimal massage for hele kroppen.

The bottom line

Disse features viser, hvor effektiv vores massagepistol er, da du kan bruge den hvor som helst og når som helst, uden at du skal bekymre dig om noget. Hvis du har overvejet at anskaffe dig en billig og omkostningseffektiv massagepistol, er det nu et godt tidspunkt at købe vores Premium Massagepistol til kun 900kr.!

Køb Premium Massagepistol