Dansk webshop!

Din ordre afsendes inden for 24 timer!

Kontakt os!

Varen er tilføjet

Få 20% rabat!arrow_drop_up

Hvorfor skal du vælge vores massagepistol?

  • person Mikkel Olesen
  • calendar_today
  • comment 0 kommentarer
Hvilken massagepistol skal du vælge?

Oplever du smerter i dine led? Eller oplever problemer med ømme og smertefulde muskler? De problemer kan en massagepistol hjælpe med. En massagepistol er det perfekte instrument til dig, der ønsker at restituere hurtigt efter en lang og intens træning. En massagepistol gør det muligt for at massere dig selv, hvis du oplever gener. Du slipper altså for at skulle overtale din bedre halvdel eller din pindeven for at gøre det på dig. Du finder her på siden en Premium Massagepistol i overlegen kvalitet til billige penge.

En massagepistol er en perfekt tilføjelse til dig der døjer med smerter i dagligdagen, eller dyrker meget motion. Den er selvfølgelig også brugbar efter en lang dag på kontoret eller en hård dag på tømrerskolen. Her kan det være særligt tilfredsstillende at massere skuldre, ryg og lænd, da de hen over dagen bliver gjort trætte. Her er en massagepistol veloplagt til en dyb og afslappende massage, som stort set er på bølgelængde med en professionel massør. Bestil en massagepistol på upcare.dk i dag, og oplev forskellen.

Befri din hverdag fra smerter og ømme muskler

Vi ønsker at du oplever en smertefri hverdag. Vi sigter efter at du kan gå igennem din hverdag uden at være øm eller døje med smerter. Derfor anbefaler vi vores helt egne massagepistol, som har vundet flere priser for bedst i test og bedst til prisen. Vores massagepistol er let, men samtidigt blæsende stærk. Vi har gjort det hurtigt og nemt at restituere. Har du brug for en daglig massage er vores egen Premium Massagepistol et oplagt værktøj.

En lydløs massagepistol med masser af power

Massage med hænderne kan naturligvis også være behageligt, men du vil ikke opnå den samme effektivitet og dybdegående følelse som med en massagepistol. Det er også lettere svært at skulle massere sig selv kun ved brug af hænderne. Det er her massagepistoler er særligt oplagte. Vi har valgt at investere alt vores tid i en enkelt massagepistol mode, for at sikre den bedste kvalitet til en overkommelig pris. På den måde kan du få en afslappende og behagelig massage i hjemmet til en overskuelig pris.

 Massagepistol til billige penge

Vælg mellem en afslappende og dybdegående massage

Når man skal masseres, er det ofte vidt forskelligt, om der er behov for en afslappende eller dybdegående omgang. Der medfølger forskellige massagehoveder, som gør det muligt for dig at få dine egen skræddersyet massage. Dette kombineret med 30 hastigheder gør at du nemt kalibre til de forskellige muskelgrupper og opnå en effektiv massage. Hvis du gerne vil restituere hurtigt efter en hård træning, kan du vælge den højeste hastighed. Hvis du ønsker en afslappende massage, kan du vælge en mindre hastighed.

Lang batteritid og lækkert design

Vores massagepistoler er nemme at bruge. Alle kan derfor uden besvær give sig selv en lækker massage uden det bliver for teknisk. Den kommer helt uden besværlige ledninger og har en skarp touchskærm. Den har desuden lang batteritid, med kraft nok til flere timers massage - også kommer den i en lækkert og let design. Du kan derfor få en lang og behagelig massage, uden at blive øm i armene.

Fordele ved en massagepistol

Hovedfokus for perkussionsterapi er at forbedre sportspræstationer og hjælpe med genoptræning. Ud over disse grunde er der mange fordele ved en massagepistol:

  • Lindrer stress og afslapper kroppen ved at frigøre spændinger og væsker dybt i musklerne for at øge vævsmetabolismen.
  • Øger blod- og lymfecirkulationen - mere ilt og flere næringsstoffer til musklerne.
  • Fremmer heling af atrofierede muskler ved at "vække dem op", så de kan heles hurtigere med øget fleksibilitet.
  • Frigør ophobning af mælkesyre i kroppen, som ofte er et resultat af intens træning.
  • Stimulerer nervereceptorer, som forårsager vasodilation i huden og musklerne for at forbedre bevægeligheden.

Hvis disse 5 fordele ved massagepistolterapi ikke er nok til at overbevise dig om deres fordele, er du altid velkommen til at tage en snak med os. Vi vil med glæde fortælle dig om hvordan vi bruger massagepistolen til at hjælpe med genopretning og træning.

Lindring i dine hænder, lige meget hvor du er

Der er mange fordele ved at investere i en massagepistol - endda flere end vi har skrevet. Massage udført af en professionel massør bliver hurtigt dyrt, og derfor er en massagepistol et billigere og mere bekvemt alternativ. Bestil i stedet din egen massagepistol her på siden. Du vil altid have en behagelig massage lige ved hænderne når du bare har brug for at slappe af. Der er mange muligheder, og derfor kan en massagepistol kan bruges af alle.

Opnå en større bevægelsesfrihed med en massagepistol

Er du træt af spændinger i din dagligdag? Med vores effektive massagepistol i høj kvalitet opnår du en større ”Range of Motion” hver eneste dag. Det gælder især, hvis du smelter det sammen med nogle gode rutiner.  Det kan blot være noget, du gør, mens du spiser din morgenmad. Du behøver ikke at bruge en massagepistol i mere end 5 minutter, før at du kan opleve forskel. Med vores massagepistol kan du give dig selv mange forskellige typer massage. Du kan opnå en massage som er præcis efter dine personlige behov.

Bestil din massagepistol her, og få 1-2 dages levering

Hos upcare.dk arbejder vi hårdt for at forkæle vores kunder. Derfor tilbyder vi blandt andet diverse produkter mod ondt i ryggen og massageudstyr, til retfærdige priser. Alt sammen er med fokus på at lindre ubehag og smerte. Når du køber di n nye massagepistol her på siden, får du 2-3 dages levering.

Med vores massagepistol vil du med sikkerhed kunne opnå en højere livskvalitet med en hverdag uden gener. Har du nogle spørgsmål til vores produkter, er du mere end velkommen til at skrive til os på mail info@upcare.dk eller ringe til os på telefon 20822123. Vi vil med glæde besvare dine spørgsmål.