Skip til indhold

Følg os!

30 dages tilfredshedsgaranti!

Kom i kontakt med os

Alt du burde vide om vores massagepistol

Vores massagepistol er bedst i test.

Massagepistoler hjælper mod trætte og ømme muskler

Oplever du ofte lænd- og rygsmerter? Måske oplever du almindelige hverdags-smerter. Dette er eksempelsvis lette muskelspændinger, smerter i leddene og muskler. Ved køb af en massagepistol bliver du fri for disse lidelser. Men hvordan? 

Om du er en prestigefyldt atlet, eller bare en helt almindelig person som oplever spændinger, så kan vores Premium Massagepistol hjælpe dig mod en mere energifyldt hverdag. Der kan opstå smerter på mange måder. Smerter kommer ofte i mange former og størrelser. Men med vores Premium Massagepistol kan du restiture bedre, løsne muskelspændinger og pleje din hårdtarbejdende muskler. Du skal passe på kroppen. Den skal kunne yde sit bedste, igennem hele livet. Derfor er det vigtigt at behandle den godt.

Massagepistoler har været et fænomen som kun har været for sportsudøvere, der har været villig til at give store summe penge for massage on-the-go. Det har været en vigtig del af atleters træningsrutine, da de altid skal være i topform og yde deres bedste. Med vores Premium Massagepistol får du en billig massage, der er effektiv, hurtig og transportabel. Lille i størrelsen, så du praktisk kan have den med overalt.

Men er det ikke bare fup og fidus? Er det ikke for godt til at være sandt? Svaret er nej. Læs med, og få en forklaring på hvorfor.

Billede af vores premium massagepistol

Hvad er en massagepistol?

En massagepistol er, ligesom i navnet, et håndholdt massage apperat. Pistol-delen kommer fra størrelsen, da den benyttes med en hånd. 

Der findes mange variationer af massagepistoler. De har karakteristisk 3-6 forskellige mundstykker. Disse mundstykker har hver sin funktion, og har typisk et område på kroppen hvor de er bedst. En massagepistol vejer typisk omkring 1-1,5kg. Vores Premium Massagepistol vejer kun 1kg. Den lette vægt gør at den er nem at håndtere over længere perioder. Derfor vil den være nem at bruge, både før og efter træning. Dette er essentielt, da massering af ryg og skuldre kan være lidt hårdt og syrende, over længere perioder.

Massagepistoler har ofte forskellige display former. De er dog ofte med knapper eller LED-skærm. Det gør det nemt at bruge og styre intenstitet af massage, så det passer perfekt til det sted på kroppen du ønsker massage. 

Massageappareterne har typisk en 3-5 timers batterritid. Det er akkompagneret af forskellige hastighedsindstillinger. Andre massagepistoler har omkring 10-20 hastighedsniveauer, men vores har 30 hastighedsniveauer. Slagdybderne på massagepistoler ligger ofte omkring 12-20mm. Dette gøres muligt af en støjsvag motor på omkring 20W.

Hvordan virker en massagepistol?

En massagepistol bruger slagterapi til at lave en grundig massage. De forskellige mundstykker, som følger med, har hvert et område hvor de yder bedst. Disse mundstykker er enten lavet af gummi, skum eller hård plast. Under massagen arbejder mundstykkerne sig dybt ned i musklerne og massere muskelfibrene. Dette forhindrer fremtidige smerter og gør det nemt for musklerne at restituere. Efter en massagesession vil musklerne blive afslappet og bløde.

Vores massagepistol gør brug af et LED-display som gør det lettere at ændre intensitet. Dette er bedre end knapper, da massagepistoler med knapper har en tendes til at tænde pludseligt og dræne hele batteriet.  Som ekstra sikkerhed har vi en kontakt i bunden af massagepistolen, som gør at massagepistolen aldrig ville kunne dræne sig selv for strøm uden varsel. Dette er det sikreste valg. 

Kvinde der får massage på skulder og traps

Videnskab bag massage og slagterapi

Slagterapi hjælper kroppens muskler. Det sker ved at forbedre reparationstiden, med de konstante slag fra massagepistolen. Slagene går dybt i musklerne og blødgør kroppens væv. Denne blødgørelse af muskler hjælper effektivt mod ømme musklerne efter en hård træning.

Slagterapi er effektiv mod DOMS og muskelspændinger, som man er præget af efter træning. Derfor er slagterapi attraktivt til enhver der træner eller udøver sport. 

En almindelig massør kan have det svært med at komme dybt nok. Dette kan ovenikøbet føles ubehageligt, når man har smerter i musklerne. Også selvom det er nødvendigt for at komme ordentligt ned til problemet. Dette problem opstår ikke med slagterapi. De komfortable slag fra massagepistolen arbejder på muskelfibrene og de omkringliggende muskler. Det gør at man får en dybere massage, med væsentligt mindre smerter.

Når massagepistolen får lov til at gå i dybden, øges blodcirkulation til kroppen. Blod cirkuleres hurtigere rundt, og det bliver pumpet ud til musklerne og de ramte områder. Alt den ekstra blod i cirkulation giver kroppen mulighed for at løsne op og slappe af. Resultatet af dette er at dine muskler restituerer bedre, da bindevævet løsner sig. 

Som i kan læse, er slagterapi effektivt. Det er en hurtigt og effektiv måde til at overkomme sine ømme og stive muskler. Det er ikke alene mere effektiv end almindelige massager, men også væsentligt mindre smertefuld. Ved slagterapi kan du opnå følgende virkninger:

 • Afstivelse af muskelspændinger
 • Hjælp til muskelfibre
 • Effektiv restitution
 • Lindring af smerter i led og muskler
 • Reducering af stress
 • Formindskelse af kramper efter træning

  Hvem kan bruge en massagepistol?

  Som tidligere nævnt, så er massagepistoler ikke kun noget for atleter og sportsudøvere. Eller til fitness enthusiaster som træner dagligt. En massagepistol hører ikke kun til de professionelle sportudøver og sportsfolk. 

  Hvis man har en travl hverdag, eller man har ligget forkert om natten, eller muligvis har man et fysisk hårdt arbejde - Så kan en massagepistol også hjælpe dig! Om det er smerter i ryggen. smerter i lænden, smerter i nakken eller smerter et helt andet sted, så vil du sagtens få gavn af en massagepistol. 

  Til dig der sidder på kontor hele dagen

  Nakke og skuldre problemer er trælse og problematiske. Det er ikke nemt at vide hvilken stilling der skåner dig mest. Ofte sidder man ubevidst i en dårlig stilling, og spænder op i kroppen. Dette er drænende for din rygsøjle og nakke. Specielt når man har siddet i samme stilling hele dagen. Skuldrene trækker sig opad, og skaber spændinger som er ubehagelige. Nakken bliver spændt op, og det kan forårsage spændingshovedpiner. Specielt bliver Latissimus- og Trapeziusmusklerne anstrengt. En massagepistol kan være med til at forhindre de myoser, som man får af kontorarbejdet. En let massage på 5 minutter kan være med til at forhindre dette, og løsne spændinger og smerter. Dette kan du gøre i mens du ligger i sofan, eller sengen, og slapper af. Så let er det! 

  Til dig der træner eller har et fysisk hårdt arbejde

  Ømhed i musklerne forekommer naturligt når du bruger dem. Det er dog ikke særligt behageligt. Når man træner, så bliver man lidt øm i starten. Efterhånden så vender musklerne sig til at løfte det du udsætter dem for. Dog er det forskelligt, hvor hård din arbejdsdag er. Eksempelvis hvis du er lagermand. Princippet gælder også når du træner. Du belaster musklerne mere end du plejer, og derfor bliver du øm. Når man presser sine muskler, så går muskelfibrene i stykker, og de vokser sig tilbage endnu stærkere. Dermed vokser muskelmasse. 

  Når du bruger en massagepistol så løsner du op i musklerne. Din blodcirkulation bliver øget, og musklerne slapper af. Ved brug af en massagepistol kan du nå de ømme områder, og effektivt bløde dem op.

  Kvinder der strækker ud efter fysisk træning

  Fordele ved en massagepistol

  Bedre ydeevne, skade forebyggelse og restitution

  Slagterapi fra en massagepistol hjælper med at forbedre muskelkontrol. Det resulterer i forlængelse af muskelstyrke og muskelvæv. At gøre massageterapi til en del af din livsstil og rutine efter træning, er en fantastisk måde at lindre smerter på. Hovedformålet med en massage er at afslappe muskler og lindre spændinger i kroppen. Det vil forkorte tiden for muskeldannelse mellem træninger. 

  For hver dybe massage med massagepistolen, så løsner mælkesyre og spændinger sig dybt ind fra musklerne. Dette resulterer i bedre blodcirkulation, fordi blodet og vævceller udveksler stoffer. Det hjælper med at øge stofskifte. Det hjælper også mod overbelastelse af muskler under træning, da massagen har en beroligende effekt på nervesystemet. 

  Genoptræning og skaderehabilitering

  Massage er kendt for at være en af de mest effektive former for restitution, da det ikke kun fremskynder muskelopbygning, men også forhindrer fremtidige skader. Massagepistoler virker som et supplement til heling af skader - forbedret cirkulation i muskler og væv hjælper de skadede områder med at komme sig hurtigere og blive mere fleksible. 

  Frigørelse af mælkesyre

  Mælkesyre danner sig i kroppen når iltniveauerne bliver lave, og kroppen begynder at kompensere for det ved at lave nydannet mælkesyre om til energi. Det sker ofte under intens træning, og mælkesyren har en tendens til at opbygge sig hurtigere, end det kan brænde af. Det kan få dig til at føle udmattet og kvalmende. Desuden kan du opleve kramper i musklerne. En massagepistol kan omvende denne process, da den hjælper med at frigive mælkesyre fra musklerne og det omgivende væv. Dette reducerer ømhed i musklerne, som ofte kommer efter langvarigt anstrengelse. 

  Øget blodcirkulation og lymfestrøm

  Massagepistoler giver dyb massage, hvilket øger blodcirkulation og stimulere nerverecptorene, der er ansvarlige for at udvide blodkarrene. Lymfen arbejder på at fjerne affald fra krop, og lymfestrømmet styres af muskelsammentrækninger: Dette betyder, at mindre aktive mennesker måske ikke stimulerer lymfecirkulationen nok. Det kan resultere i lymføden, hvis det ikke kontrolleres. Med en massagepistol kan du skabe en balance, da den hjælper med at forbedre cirkulation gennem lymfesystemet. 

  Aktiverer nerveystemet og muskler

  Nervesystemet stimulerer og regulerer aktiviteten af muskler og vedligeholder kroppens homøstase. For hver aktivitet musklerner laver, får nervesystemet besked. Massagepistoler hjælper med at stimulere receptorer i det sympatiske nervesystem, som forårsager vasodilatation i hud og muskler. Derved frigøres spændinger, og muskler får lov til at slappe af. 

  Nedbryder arvæv

  Arvæv består af kollagenfibre, der hjælper med at reparere beskadigede muskelfibre i kroppen. Massagepistoler giver dyb vævsmassage, som hjælper med at nedbrude disse arvæv og lindrer dermed smerter. Du kan bruge massagepistoler ikke kun til sportsskader, men også til arvæv efter operation. 

  Bedre mobilitet

  Massagepistoler arbejder på musklerne, bindevæv, sener og ledbånd. De arbejder sammen for at øge din mobilitet. Med regulære brug af massagepistolen vil leddene være mere fleksible og mindre tilbøjelige til at blive belastet og forstuvet. Afslappede muskler og forbedret blodcirkulation arbejder samme for at forbedre fleksibilitet og løb. 

  Vores massagepistol i hånden

  Vigtig viden før du anskaffer dig en massagepistol!

  Sidder du nu og overvejer om at anskaffe en massagepistol? Det forstår vi godt! Mange andre danskere er enige om, at det er det bedste massageapparat der findes. Det er ikke kun fordi at det er billigere end alternative massage apparater, men den er også nem at håndtere. Ovenikøbet så kan du nemt transportere den med overalt!

  Der er en håndfuld ting man skal være opmærksom på, før man anskaffer sig en massagepistol. Vi oplever tit at folk er utilfredse med de massagepistoler de køber. Dette er der mange grunde til. Derfor har vi valgt at notere dem, så du ikke ender med samme problem:

  Svindleri og falske hjemmesider

  I det seneste stykke tid har der været en oversvømmelse på markedet af svindlere og falske hjemmesider. Disse er hjemmesider har annoncer med: "Vi er de billigste og bedste på markedet", og de fremviser ofte et vanvittigt godt tilbud. Men pas på. Disse hjemmesider er ikke stuerene. Enten så sender de et lav-kvalitets produkt, eller så sender de aldrig noget. Men problemet er så: Hvordan spotter man en svindler? Dette kan være svært, når man ikke har muligheden for at have produktet i hånden. Dog er der stadig få ting man kan kigge efter, for at holde sig selv sikker:

  • Falske anmeldelser. Mange hjemmesider er blevet overfyldt med falske anmeldelser for at virke mere pålidelig. Man kan se falske anmeldelser ved dårlig grammatik, generiske navne og stigningen af anmeldelser over en kort periode.
  • Svag motor. En svag motor er tit noget som vi oplever ved andre billige modeller. Det betyder at massagepistolen ikke tåler modstand, og den larmere mere end gennemsnit. Derfor er det ofte en god ide at bruge en ekstra mønt for at få en lydsvag og stærk motor. 
  • Ingen information eller kundeservice. Hvis en hjemmeside ikke har fremvist CVR-nummer, telefon nummer eller adresse, så kan det muligvis være en svindelside. Hvis der også er manglende kundeservice, så er det også et tegn på svindel.
  • Lange leveringtider. Lange leveringstider betyder ofte at levering kommer fra udlandet. Det vil sige at det aldrig er blevet inspiceret før det når din dør. Mange svindel hjemmesider sender varer fra udlandet, og derfor er der risico for at du skal betale en hæftig told. 
  • Produktdetaljer. En af de vigtigste ting på sin hjemmeside er produktdetaljer. Du skal som kunde vide lige præcis du køber. Specielt når det er et produkt som går ind og leger med dine muskler. Derfor skal du være helt præcis med på hvad du køber og hvordan det virker. Derfor får man altid en brugsanvisning med når man køber hos upcare.dk